Tuesday, November 25, 2008

penghulu

dengar cerita ada yg nak g mid khamis ni ramai betul ke?...
sila beri penjelasan coz ramai yg pening lalat pasl ni...

20 comments:

Faiz_YB yg x terhormat he he he( tgh bersedih) said...

x tau lah penghulu

kene oanggil YB_Faiz lah

kalo dier dtg

sume pasti dtg

he he he

masalah masalah masalah

ribenkuning said...

pandai la ko..
k r aq nak offline pe2 hal inform aq k...
chow

ensiyahmuhammad said...

penghulu.
letak la shoutbox kat blog nie.
macam kat blog aku.
lagi best borak.
:)

huhu. tak join la kalo still gak korg nak kuar g mid.

Faiz_YB yg x terhormat he he he( tgh bersedih) said...

aku rase YB_Faiz mungkin x hadir utk Reunion

d!@n a.k.a $ygm!Lo said...

ye ke...
xtau pun...
eh...
nak id n password blog nie....
leh sme2 update...
mcm2 nak tls nie....

ensiyahmuhammad said...

takyah id ngan paswed.
bagi je email
then sowh r penghulu invite jadi members
nanti bleu post dari blog sdri

penghulu! cepatla invite

Faiz_YB yg x terhormat he he he( tgh bersedih) said...

kalo yew pown

gi tgk aku punyer blog

ok!

atirah said...

yb faiz pon xg......
em......masalah3......
aku dgr cte ramai yg g n de gak yg x g....
sbab xde wit.....
tmasuk la aku skali...
hek3.....
aku kan 1 group ngan yb.....
huhu.....
utk yb...aku dah join da blog ko....
hoho.....

Faiz_YB yg x terhormat he he he( tgh bersedih) said...

thankz athirah

ko mmg penyokong setia YB

thankz a lot athirah

nazrin Aduka said...

memang banyak kawan2 kita pening lalat...sebab masalah ekonomi.

YB kita tak gi lor...

hhuhu...

sedih aku...

tak best lor kalu tak ramai yang gi...tapi x per tahun depan kan ada..mungkin lepas STPM nanti leh kita buat reunion sekali lagi...

atau kita bertandang ke daerah-daerah ker ikut turn lor....

;p heheh

entah rumah sapa lor kena untuk berkampungkan...
;p heheh

rumah aku tak kisah...

sentiasa open...

haih...

masalah, masalah, masalah
korang semua join lor blog aku..

hafizzudin said...

semua masalah kewangan hehe..ape kate kite gi bank rompak je duti kat si2 ilang segala masalah..hahhahah..(jokes)...

Faiz_YB yg x terhormat he he he( masih lg bersedih) said...
This comment has been removed by the author.
Faiz_YB yg x terhormat he he he( masih lg bersedih) said...
This comment has been removed by the author.
Faiz_YB yg x terhormat he he he( masih lg bersedih) said...

korang nk tau tak YB kita x gi reunion pd khamis coz YB kita masih bersedih

korang phm2 je lah mslh YB kita nih

awek YB dh menduakan cinta YB

aku mmg ksian kpd YB kita nih

masalah masalah masalah

princess nurul said...

ala korang neh..baru jerk berpisah nak jmpe balek..jgn jadik si lalang ngn pm dating kat shah alam..siap g wat rambut g..kte neh dok merancg tapi dorg 2 yg kua..masalh3...

Faiz_YB yg x terhormat he he he( masih lg bersedih) said...

YB sentiasa sedih!

PuTeRi AyA said...

penghulu..tanx ltk pic kite kat depan tu..wat ak rindu bangat same kalian...huuhuuuhuuh..ble leh jumpe balik ye dak revolusi generasi????

nazrin Aduka said...

haih..group dier jer ker nak jumper...

kawan-kawan lain tak mau jumper ker...

wawa_najwa said...

kowg xnak wat reunion lg keww???aritu ramai ker yang g???emm...

Faiz_YB yg x terhormat he he he(skarang nih dh happy semula) he he he said...

MARILAH SAMA-SAMA KITA BERJUANG UNTUK MENHAPUSKAN REJIM ZIONIZ..
DMI SAUDARA KITA YANG BERADA DI PALESTINE!!!!!

drpd YB_Faiz