Friday, April 17, 2009

Bila Mahu Berjumpa??? Sila Cadangkan Tarikh dan Tempat
















13 comments:

alyaa said...

oh penghulu..
lama sudah anda x update blog ni yepp

lps stpm jela br bjumpa..

ribenkuning said...

wei korang post yg baru ni bukan aq(penghulu) yg wat tapi abg azri lor...ptg td dia ada kol aq utk wat reunion tp abg tu nk konfirm bila nak wat or bila so korang kalu leh g la cadangan n 1 lg heboh kan benda ni kat member kita yg lain tau...pe2 hal nanti abg azri g taw kita melalui blog ni k...

• favanila™ • said...

asenye lebih sesuai after STPM coz wat mase skunk ni agk bz..
:>

hafizzudin said...

aku ingt pn lps stpm la tym 2 aku free giler2......tym camnienak wat mmg xde mse la aku!!!!!!

MeOw... said...

mmmmmmm....
aja ase bek wat after stpm jew...
yelaaa...
ckang nie cumenye bz laaa...
after stpm...
dan cwi c2 trikh yg ley smua org brkumpl...
cng pnghlu laa bcng nga abg azri...

amin(moto2) said...

salam semua....
amin(moto2) d'sini

harap maaf kami dari Cyberjaya dh lme xc-hat dgn u'all semua terlalu BZ laa..

btl kate alyaa 2 kte bwat reunion lpas STPM laa..
coz time 2 smua dh free..
n x terikat dgn P&P dh kn..

ok laa ini je laa buat mase ckarang..

jage diri smua..

eiqa said...

wat lah lepas stpm nanti..
baru syok..

d!@n a.k.a $ygm!Lo said...

bgs gak wat reunion...
wat lps stpm pun ok gak...
but make sure sume org bg full komitmen...
n 1 more thing...
penghulu pls up date blog...
@ bg id n password...
i'm begging u!!!!

5zal 'the ustaz Doa MakAn' said...

assalamualaikum sume...apekhabar..sehat.??kalo ade ape2 perkmbngn tentang reunion ka,kenduri kendara ka,jangan la lupo jomput den kat cini..rindu la nak bacakan doa makan tuk korang sume..hehehe

amatzal@yahoo.com
0172011707

amin(moto2) said...

Assalamualaikum semua...

harap maaf lama tidak berhubung..
this is my fon nmbr 0176190523
nmbr dak2 smua ilang laa..
time tkar fon tmpoh hari...

call n bg msg tau...
xmau ikatan yg diikat terputus...
semoga semua appy n dh sedia utk STPM yang dh nk dkt dh ni...

salam semua
AMIN

hafizzudin said...

ape kosong jer nie mane la penghuni blog nie.......

Miss Fairytopia said...

aik..dr 1st bukak, sampai la ni, cmni jgk blog'y??hikhik..
ble nk jmpe??hm, ikut major, rmai y nk pas stp an..
so p'hulu, please inform k ble tarikh y korg decided nk jmpe ti..n don't forget, state da venue..
all da bez k ntuk sume..miss u all..

yong said...

saya rindu sgt dgn btn sesi neyh... tambah2 si yb... ap cer korg semua???