Thursday, December 18, 2008

KUMPULAN KUMPULAN







SUDAH HAMPIR SEBULAN KITA BERPISAH....MACAM SEMALAM SAHAJA BARU BERJUMPA...TERINGAT KAT KORANG.....................

10 comments:

PM said...

MaNe grOUP vIE6...????
UIK mANe KORANg ILANG???
aku Rindu ayah waN..
ooyeahhhh

TAMING SARI said...

Salam,

Sila penghulu beri id dan password blog ini kepada semua ahli..

supaya semua sahabat boleh msukan post2 masing2..

Siapa sahaja boleh update blog ini.

tq

d!@n a.k.a $ygm!Lo said...

miss u all 2!!!
hope we'll meet again....
luv ya!!!!

p/s:plz bg id n psswrd...sng nak update blog...

ensiyahmuhammad said...

takyah bagi id and paswed.
juz bagi emel. and penghulu boley la invite kita jadi members.

adeh.tak tau la da kali ke bapa aku cakap pasal team members nie.
huhu.

weyhh!! aku nmpk gamba kumpulan aku
ihik2.

GO SPARK!!

eyh.. nak keco nie.. aku ada nombor celcom!! hehe. bangga tol bagi tau. hehe.

mE said...

btL,btL,btL..
hehE..

Nazrin Aduka said...

rindu ek...kami pun rindu gak..

ribenkuning said...

email=riben.kuning@yahoo.com
ni plak email penghulu
farizal08@gmail.com

hafizzudin said...

aku rse cam x caye la..aku jd KP kat skola..best giler la...best x terkate...huahuahuahuahua...

5zal said...

aSSAlamUalaiKuM..InGAt,sblum MakaN,Baca dOA Dulu..kALO Tak,perut Tak kenYanG...SEtaN YANg keNYang...tEKA,SAPE NI???

hafizzudin said...

mcm ayat ketua kem je....mslh 3x(smbil ketuk dahi)...