Monday, December 1, 2008

PENGHULU


KAWAN - KAWAN...

HARI TU AQ ADA RAKAM VIDEO HARI LAST KITA TP VIDEO X BPE JELAS...

SO KORANG LEH TGK KAT PROFILE RIBENKUNING...

KALU MUKA KORANG XDA MINTA MAAF ERK...

18 comments:

PuTeRi AyA said...

ak jd owh first..aiseyh..ak dh tgk kat u tube..vid y sme kn??

PuTeRi AyA said...

btol al..vid y sme..hahahaha

Faiz_YB yg x terhormat he he he( kini dlm kesepian) said...

aku pown dh tgk tp muka YB x dew kat situ

video tuh x asli coz x dew muka YB

YB kan famous

btul tak?

hafizzudin said...

oit penghulu..suara ko je yg aku dgr paling kuat kat video..saket gak mate aku tgk(kabur)tp ok la ade la gak kenangan ko wat...tp aku ingt camnie la baik ko wat slide show gmbr2 kite then letak kat blog nie.....

TAMING SARI said...

Salam,

Ni Abg Juaini, Fecilitator

Kalo korang nak contact abg:

phone: 0125204911
YM : Juaini_shaharain
fs: tintawarisan@gmail.com

nazrin Aduka said...

salam..semua, alor abg taming sari orang call bukan nak angkat...sebab tu asyik kena miss call jer....
saving lor tu...
heheheh...

kepada kawan2 lain yang ada YM ;eh add aku..

YM : ruffluv_naz@yahoo.com
phone : 012-2658553

jangan malu jangan segan...k

ribenkuning said...

ok2 nanti aq wat video baru...
kali ni ada muka yg tgah tidur...kah3

mE said...

weiiiiiiiiiiiiiiii

nazrin Aduka said...

hahah......o.k lor tu..leh tengok aksi tido..hahaha

mE said...

sELAMAt hARi rAYa aIDILADHa

Faiz_YB yg x terhormat he he he( kini dlm kesepian) said...

selamat hari raya aidiladha kpd sume kwn aku

aku adew call Siti Nurnadia(Chempaka) smalam dan dier nk kita wat reunion skali lg

korang stuju kew?

PuTeRi AyA said...

nk ty ni..vid y fc wat ms kite kt sane tu..ble nk upload??

Faiz_YB yg x terhormat he he he(skarang nih dh happy semula) he he he said...

korang stuju kew kalo kita wat group dlm myspace?

kita tulis member2 BTN

Korang stuju tak?

annyss@fifi??tol kew?? said...

nk wat ms btn???
leh je.no hal..em tp nape x rami yg join blog ni ek??

mE said...

terkenang sebuah memori lalu,
kisah persahabatan kita bersama,
di dalam satu pengajian,
tawa riangmu menghiburkan hatiku,

mengingatkanku,
kisah silamku,
terpahat padu dihatiku...

annyss@fifi??tol kew?? said...

oit..jai..
jgn r femeskn kteowg..
sgn r..
hak3..
xaci..
gmbr g sume gmbr kowg..
gmbr blek pn gmbr kowg gak..
xpuas ati..
huhu..

wawa_najwa said...

hye all.......rindunyek kat kowang.....masalah camner pn YB,YB tetap yg plg cute..hehehehe

mE said...
This comment has been removed by the author.